Amerika....een land met grote contrasten 2 - Reisverslag uit New Orleans, Verenigde Staten van Frans en Anneke Brouwer - WaarBenJij.nu Amerika....een land met grote contrasten 2 - Reisverslag uit New Orleans, Verenigde Staten van Frans en Anneke Brouwer - WaarBenJij.nu

Amerika....een land met grote contrasten 2

Door: FransenAnnekeinNewOrleans

Blijf op de hoogte en volg Frans en Anneke

17 November 2010 | Verenigde Staten, New Orleans

Het recept is bruine bonen met rijst. Maar of ik het op mijn menu kaart ga zetten weet ik nog niet.
We hebben lekker gegeten en na afloop zijn we samen naar het hotel terug gewandeld. Het uitgaansleven was nog in volle gang. Alle kroegjes waren nog open en overal klonk muziek, de straten waren gevuld met grooote auto's en veel mensen.
Bij 1 kroegje werden sigaren met de handgemaakt en zat menigeen aan een dikke bolknak te roken. Het was een gure en wind! Bij het hotel aangekomen hebben we het vervolg van onze vakantie voor een deel geboekt. Met internet en een creditkaart kun je van alles regelen vanuit je hotelkamer.
Na een afzakkertje gaan we lekker slapen.
Wat mij het meest is bijgebleven deze dag zijn de zwervers langs de Mississippi. Temeer omdat 1 van hen de leetijd van onze Marijke had. Je moet er toch niet aan denken dat je dochter daar rond scharrelt en moet leven van de resten van anderen met alle gevolgen van dien.
Amerika...een land met grote contrasten

Veel liefs Frans en Anneke

• 17 November 2010 - 18:02

Marijke:

Brr.. Wat een contrasten. Die bruine bonen hoef je van mij niet op de menukaart te zetten ;) Maar schillen en dozen lijken me ook niets.

Geniet er nog lekker van!!

Dikke kus, Miens