Afscheid en vertrek! - Reisverslag uit Baton Rouge, Verenigde Staten van Frans en Anneke Brouwer - WaarBenJij.nu Afscheid en vertrek! - Reisverslag uit Baton Rouge, Verenigde Staten van Frans en Anneke Brouwer - WaarBenJij.nu

Afscheid en vertrek!

Door: Frans en Anneke

Blijf op de hoogte en volg Frans en Anneke

26 November 2010 | Verenigde Staten, Baton Rouge

Lieve allemaal,

Dit is echt de laatste dag! We hebben een goede nacht gehad en de koffers staan al weer klaar voor vertrek. Het weer is hier omgeslagen. Rond drie uur werd ik wakker van kletterende regen tegen de ramen. Echt Nederlands weer! En nu regent het nog. Op de parkeerplaats liggen grote plassen, het is grauw en triest. Op deze manier is het afscheid nemen miet zo moeilijk. We gaan straks ontbijten en dan vertrekken we weer richting
New Orleans. Bij de luchthaven kunnen we de auto inleveren en dan gaan we inchecken! Om 16.40 uur, dat is voor jullie 23.30 uur, vertrekken we vanuit New Orleans naar Memphis. Dit is nog een binnenlandse vlucht en om 19.30 uur vertrekken we vanuit Memphis naar Amsterdam. Volgens de planning zullen we om 11.00 uur zaterdagochtend op Schiphol landen.
Daarna hebben we nog een aantal uren trein reizen voor de boeg. We hopen in de loop van de middag weer in Sappemeer te zijn. Dat stukje kaas lijkt mij heerlijk in de koelkast!
Het was een geweldige tijd, we hebben veel gezien, ervaren en beleefd. Maar nu is het ook weer goed om naar huis te gaan. De vele foto's, verhalen en herinneringen nemen we mee.
Bedankt voor jullie reacties, wij hebben er enorm van genoten!
Onze laatste verhaal zullen we plaatsen als we weer thuis zijn. Met de kachel en sokken aan!

Allemaal een fijne dag en veel liefs van Frans en Anneke

• 26 November 2010 - 15:56

Marian Zwier:

Het heeft hier gesneeuwd vandaag! En dan zie ik jullie in hemdjes en slippers op de foto!!!! argh! haha

• 26 November 2010 - 16:37

Jeanet:

Een goede reis en behouden thuiskomst, zie je de volgende week doei.